Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

Always on top

In ultimii 3 ani, ProFm a oferit o petrecere exclusivista, cu artisti cunoscuti, intr-o locatie deosebita si anume Casa Poporului. Cea mai mare cladire din Europa a devenit din nou loc de concert anul acesta, fiind inca de la prima editie in 2015, primul concert live pe Casa Poporului din Bucuresti.

Daca in 2015 ne-au incantat urechile cei de la Global Records, Carla’s Dreams cu Inna, anul trecut cei de la HaHaHa Production, anul acesta a fost randul altor artisti apreciati in Romania.

Trecand de securitate si coada de kilometri pentru lift, am avut aceeasi senzatie de déjà vu, cand am ajuns sus. Exact ca atunci cand te afli pe Turnul Eifel, Turnul din Pisa, sau Domul din Florenta- it takes you breath away.

In general, am o pasiune pentru locurile inalte din orice oras nou pe care il vizitez, cele care ofera o panomara deosebita. Mai intai merg sa vad privelistea de sus si abia mai apoi o iau la pas, sa simt adevaratul “spirit” al orasului.

Este o senzatie din aceea ciudata, cum ai fi “King of the world” (in acest caz “Queen of the world”)

Nimeni nu te vede in schimb tu ii vezi pe toti. (teoretic :D)

“Maybe this is the real mistery of those places”

Show-ul oferit a fost interesant, cu efecte speciale, cu niste copii minori care dansau pe niste ritmuri neadecvate varstei lor, insa momentul culminant a fost venirea Andrei si a invitatilor ei pe scena. Abia atunci, lumea a inceput sa cante impreuna cu ea, sa isi aduca aminte hit-urile indragite de acum cativa ani. Jos palaria pentru vocea pe care stie sa o “administreze” perfect in spectacolele live.

Au mai cantat AMi, Adi Sâna, Lidia Buble, Whats-up si Cabron.

profm on top (2)

profm on top (1)

profm ontopCredits: Cristian Andrei

profm1

profm on top (3)

profm on top (4)

profm on top (8)

profm

profm on top (7)

profm on top (6)

profm ontop

Credits: Cristian Andrei

profm on top (5)

Acest stil vestimantar a rasarit in mintea mea in momentul cand am zarit palaria. Si cerceii. Si vesta.

Cumva totul a avut un sens cand am inceput sa port pantaloni albi. Abia atunci, am simtit ca a venit vara pentru mine. Probabil e un sentiment comun al tuturor fetelor.

Sursa: http://www.profm.ro/stiri/pro-fm/hai-sus-pe-casa-300-de-ascultatori-vin-la-profm-on-top-pe-16-iunie-singurul-concert-pe-casa-poporului-inscrie-te-si-tu-24913

Eveniment realizat cu sprijinul Camerei Deputaților şi alimentat de Kaufland România.
Va cuprind,
Ana

1 thought on “Always on top”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.