Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur
Ana`s Style Fashion Lifestyle

Ce inseamna pentru mine bijuteriile din aur

Inca de cand cand eram mai mica, mama imi zicea ca doar bijuteriile din aur imi sunt potrivite, spre deosebire de cele din argint. Prin urmare, toate bijuteriile primite “cadou de la Mos Craciun” erau din aur. Cu ideea asta am crescut. Dupa, fiind mai mare mi-am dat seama si de ce zicea ea asta: eu avand nuanta pielii cu subton rece, bijuteriile din aur se incadrau perfect cu fizionomia mea.

Chiar daca in popor, aurul este asociat cu populatia si cultura romilor, el a fost mereu o moneda de schimb din cele mai vechi timpuri si o forma de avutie si belsug. Cine avea aur era boss, cum ar veni.😁

Increderea in mine ca fata, iar mai apoi ca femeie, a durat ceva ani. Până sa vedeți pozele acestea dragute din ultima vreme, au existat multe fail-uri. Dar hei, asta se cheamă evoluție, nu-i asa?

Uitandu-ma in trecut la mine, la Ana aceea de acum 4 ani, vad mai degraba o fata timorata as putea zice: in primul an si ceva de la lansarea blogului (pe blogspot la vremea aceea) intrasem intr-o depresie groaznica (love wise) si nu m-am putut concentra deloc pe blog, nu stiam ce sa fac sau cui sa ma adresez pentru a incepe cea mai mica chestie, nu conteaza ca se putea numi un fail total, da macar sa incep ceva.

Ok, nu era ca si cum ii pasa cuiva ce postam (nu sunt sigura daca acum, s-a schimbat in vreun fel situatia 😂). O Ana care nu avea ideea ce sacrificii ar urma sa vina, pentru ca lucrurile sa înceapă sa iasa la inceput mediocru, iar mai apoi din ce in ce mai bine.

Oamenii potriviti la momentul potrivit, acesta a fost secretul la mine

Va mai zic un secret: in toate sedintele foto, fie ca sunt ajutata de fotografi fie ca le fac cu timer-ul, joc un rol. Care este doar al meu și sensului căruia, îl cunosc numai eu. În secunda următoare revin la mine. Fix cum un actor ce iese de pe scena.

 De un lucru nu m-am inselat niciodata: intuitia nativa atunci cand vine vorba de oameni pe care îi întâlnesc zilnic

Am întalnit-o pe Simona într-o zi de mai, atunci cand în secunda doi dupa ce ieșeai din casa, venea ploaia tropicală peste tine, de simțeai cacă ești undeva pe la Ecuador.

Denumirea brandul ei Iona, vine de la celebra opera a lui Marin Sorescu, asta daca nu v-ați prins. Este atât de pur românească acesta denumire, încât merge mână în mână si cu ceea ce transmit produsele ei: autenticitate si gingășie. Fix cum este cântată o doină sau cum sunt rostite versurile lui Eminescu.

Acest brand de bijuterii din aur de 14K, cu un design minimalist, reprezinta creatiile designerilor de produs din Romania si ale maestrilor bijutieri din atelierele locale. Bijuteriile pe care am ales sa le port au fost din aur roz, insa aceleasi produse le puteti gasi si in varianta de alb sau galben.

Bijuteriile Iona, le văd perfecte pentru a fi dăruire mamelor, iubitelor, prietenelor sau colegelor de la munca (pentru ca mereu rămânem în pană de idei când se face chetă pentru ziua unei colege și totuși parcă era gift card-urilor s-a cam dus). Been there, done that!

Il puteti gasi atat pe Facebook cat si pe Instagram pentru mai multa inspirație.

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

 

Bijuterii: Iona

Rochie Asosle

Locatie: Kmin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.