Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur
Ana`s Style Fashion Lifestyle

Ce inseamna pentru mine bijuteriile din aur

Încă de cand eram mai mică, mama îmi zicea că doar bijuteriile din aur îmi sunt potrivite, spre deosebire de cele din argint. Prin urmare, toate bijuteriile primite “cadou de la Moș Craciun” erau din aur. Cu ideea asta am crescut. După, fiind mai mare mi-am dat seama și de ce zicea ea asta: eu având nuanța pielii cu subton rece, bijuteriile din aur se încadrau perfect cu fizionomia mea.

Chiar daca în popor, aurul este asociat cu populația si cultura romilor, el a fost mereu o monedă de schimb din cele mai vechi timpuri și o formă de avuție și belsug. Cine avea aur era boss, cum ar veni.😁

Încrederea în mine ca fată, iar mai apoi ca femeie, a durat ceva ani. Până să vedeți pozele acestea drăguțe din ultima vreme, au existat multe fail-uri. Dar hei, asta se cheamă evoluție, nu-i așa?

Uitându-mă la mine în trecut , la Ana aceea de acum 4 ani, văd mai degrabă o fata timorată: în primul an și ceva de la lansarea blogului (pe blogspot la vremea aceea) intrasem într-o depresie groaznică (love wise) și nu m-am putut concentra deloc pe blog, nu știam ce sa fac sau cui să mă adresez pentru a începe cea mai mică chestie, nu contează că se putea numi un fail total, da măcar să încep ceva.

Ok, nu era ca și cum îi pasă cuiva ce postam (nu sunt sigură daca acum, s-a schimbat în vreun fel situația 😂). O Ana care nu avea ideea ce sacrificii ar urma să vină, pentru ca lucrurile să iasa la început mediocru, iar mai apoi din ce în ce mai bine.

Oamenii potriviți la momentul potrivit, acesta a fost secretul la mine

Vă mai zic un secret: în toate ședințele foto, fie că sunt ajutată de fotografi, fie că le fac cu timer-ul, joc un rol. Care este doar al meu și sensului căruia, îl cunosc numai eu. În secunda următoare revin la mine. Fix cum un actor ce iese de pe scenă.
                                                                                    O scenă așa poetică. I knooow 😅

 De un lucru nu m-am înșelat niciodată: intuiția nativă atunci când vine vorba de oameni pe care îi întâlnesc zilnic

Am întalnit-o pe Simona într-o zi de mai, atunci când în secunda doi dupa ce ieșeai din casă, venea ploaia tropicală peste tine, de simțeai că ești undeva prin Ecuador.

Denumirea brandul ei Iona, vine de la celebra operă a lui Marin Sorescu, asta daca nu v-ați prins deja. Este atât de pur românească denumirea, încât merge mână-n mână și cu ceea ce transmit produsele ei: autenticitate si gingășie. Fix cum este cântată o doină sau cum sunt rostite versurile lui Eminescu.

Acest brand de bijuterii din aur de 14K, cu un design minimalist, reprezintă creațiile designerilor de produs din România și ale maeștrilor bijutieri din atelierele locale. Bijuteriile pe care am ales să le port, au fost din aur roz, însă aceleași produse le puteți găsi și în varianta de alb sau galben.

Bijuteriile Iona, le văd perfecte pentru a fi dăruire mamelor, iubitelor, prietenelor sau colegelor de la muncă (pentru că mereu rămânem în pană de idei când se face chetă pentru ziua unei colege și totuși parcă era gift card-urilor s-a cam dus). Been there, done that!

Ii puteți găsi atât pe Facebook cât și pe Instagram pentru mai multă inspirație.

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

 

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

Ana-Drobot_Iona-Jewelry_Brand-romanesc-bijuteriile din aur

 

Bijuterii: Iona

Rochie Asos

Locație: Kmin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.