Style_And_Grace_Ana_Drobot_Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat
Fashion

Cu flori din cap pana-n picioare

Daca as putea, m-as muta intr-o tara unde este primavara non-stop. Intr-o tara unde florile si copacii sunt infloriti tot timpul anului, ca intr-o poveste. Sa fiu de dimineata pana seara, cu flori din cap pana-n picioare si la propiu si la figurat. Flori, pasarele care ciripesc (nu numai cele din capul meu :P), copaci inverziti- intr-un cuvant, natura care revine la viata.

Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_cu_Flori

Sunt genul de persoana care are nevoie de lumina, nevoie de acea putere a soarelui pentru a face chestii zilnice. Iar daca mai pui si multe flori, raman enern recunoscatoare.

Pana si mersul la piata este mult mai placut, atunci cand razele soarelui bat in geam de dimineata (probabil din cauza asta nu scrie pe fruntea mea Finlanda, Islanda and Co).

Exista si alta categorie de oameni- cei care atunci cand ploua si e frig, ei sunt mai creativi si bine-dispusi. Nu ii pot intelege, dar fiecare cu ciudateniile lor, nu-i asa?

Primavara mi se pare un moment bun sa incepi proiectele acelea pe care le-ai tot amanat din iarna (filmuletele de editat din PC ma striga cu disperare), sa incepi prietenii si relatii noi- imi place sa zic ca atunci cand vine caldura hormonii incep sa iasa la iveala 😀

 

Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_cu_Flori

Primavara este transpusa si in creativitatea mea si a bunei dispozitii. Nu mai zic de petrecerile care incep sa reapara, pentru ca nu-i asa, cine are chef de un party/ event cand sunt -15 grade si tu ai 10 chestii pe tine sa iti tina cald?  Brandurile si agentiile de PR stiind asta, lunile decembrie si ianuarie, chiar si putin din februarie nu organizeaza mai nimic, nu lanseaza mai nimic, poate doar daca este un produs nisat, care e musai sa fie folosit iarna.

Chiar daca sunt nascuta iarna, in ultima zi a anului chiar, primavara este anotimpul meu preferat.

Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_cu_Flori

Palaria este una dintre preferatele mele de la @Asos, rochia este cumparata de la un magazin vintage de pe IG, cica e de la @CA iar pantofii de la @HM – s-au distrus putin printre pietricele acelea dar a meritat, zic eu, iar geanta este de la Aliexpress (sunt fan inrait al acelui magazin chinezesc :P)

Voi ce simtiti atunci atunci cand vine primavara, in general vremea aceea calda si cand in sfarsit te poti infrupta cu fructe si legume care mai de care?

Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_cu_Flori

Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_Rosie_De_vara

Ana_Drobot_Red_Floral_Summer_Dress_Straw_Hat_Rochie_cu_Flori

2 thoughts on “Cu flori din cap pana-n picioare”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.