Digital Divas 2018
Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

Cum a fost la Digital Divas 2018?

WARNING: Pălăvrăgesc mult. So bare with me, please. Pentru cei care nu stiu, pe langa aceasta fabuloasa lume a blogging-ului, unde e totul minunat si frumos, curcubee si vata de zahar, muncesc ca tot omu` la un job full-time, pentru ca facturile nu se platesc din blogging sau din evenimente de genul Digital Divas. Bravo fetelor care au ajuns sa faca din chestia asta, un full time job. Sau mai ales, acelora dintre ele, care au un job full time si mai fac si chestia asta la un nivel inalt, le admir, ca nu e usor.

 Si totusi, sunteti probabil curiosi: cum a fost la Digital Divas?

Ei, pentru ca am niste sefi draguti si extrem de mult de munca, in ziua mult asteptata, nu am reusit sa plec mai devreme de la birou, care se afla in afara Bucurestiului. Dar e ok, pe cei din organizare i-au luminat cel de sus si in fiecare an, pun la dispozitie live aceste conferinte, din timpul zilei, pe care vi le recomand din tot sufletul. Sunt tare utile. Asadar eram eu, zeci de mailuri si castile in urechi atenta (si) la conferinta.

Daca mai tineti minte, in seara divelor, incepuse si o ploaia torentiala. O minunatie. Ah, iar eu eram deja resemnata ca avea sa am o tinuta random, pentru ca rochia& pantofii de la ASOS, ajusese prin curier (hail urgent cargus ) pe la 16:30. Just imagine: eu, ploaia, punga cu tinuta, tramvai 41 si 1 ora la dispozitie pana la gala.

Am reusit printr-o minune cereasca sa ajung pe la 8 acolo, la Palatul Bragadiru, locul de desfasurare, iar gala se incepea la 20:30. Căcălăăăăau timp pentru ca sa imi fac niste poze decente (trăiasca Silviu).

Digital Divas 2018

Probabil va intrebati, de ce nu m-am organizat din timp, bla bla bla. In primul rand pentru ca nu reusisem sa imi gasesc rochia care sa imi placa si cu care avea sa ma simt bine. Pentru ca, pana anul acesta, la editiile trecute eram doar un spectator, insa acum eram si nominalizată (still can`t belive it) ceea ce a fost huuuge pentru mine.

Dupa cum v-am mai zis, acesta micro-univers al meu, blogul&co il am de 2 ani, insa abia de 1 an si ceva, ma ocup ” serios” de el. Se poate si mai mult, stiu, nu dati cu pietre in mine 😁

Digital Divas 2018

Dar faptul ca am ajuns sa fiu nominalizată, era deja o realizare pentru mine, darămite sa mai si castig ceva. A fost o surpriză acest premiu, si mai ales locul 2. Le multumesc oamenilor care m-au votat, juriului si lui Silviu care a scris el un articol care m-a dat pe spate 😀 (http://blog.silviupal.ro/2018/04/11/5-motive-pentru-care-merg-la-digital-divas/)

Digital Divas 2018

Iar fetelor care au urcat pe scena la aceasta editie- le felicit.

Digital Divas 2018

Am sa va recunosc o chestie: pe extrem de putine bloggerite de la noi le urmăresc, aici intra video, insta, fb&co. Una pe care o admir enorm si despre care multe dintre amicele mele ne-bloggerite au recunoscut, ca DOAR PE EA o urmăresc, este domnisoara Andreea Balaban. O minunatie de fata. Ma bucur tare pentru ea si anul acesta, pentru ca cel mai important premiu pentru ea, a fost si va ramane People`s Choice Awards, care este acordat doar de public.

Andreea Balaban Digital Divas 2018

Extra bonus: dupa ce am facut poza, i-am arat-o si am intrebat-o: iti place, poate mai facem una?! Si ea de ‘colo: pai conteaza ca tie sa iti placa. Faceti si voi concluziile.

Asa cum a zis si ea in ultimul vlog al ei, aceasta e o lume in care e loc de multa păruiala, dușmănie & co. Iar chiar daca au existat preferinte, asa cum Maurice Munteanu a zis la conferinta din aceeasi zi ” (pana la cele mai “mari case” se intampla asta, aici se referea la Vogue Paris &co)”, link aici, putem invata cate ceva de la fiecare dintre fetele care au ajuns pe podium: Alina Ceusan, Fabuloasele, Ioana Grama, Sanzienele Ioanei care mi se pare tare amuzante and so on.

Toti au muncit sa ajunga sus, unii mai mult, altii mai putin. Unii sunt mai placuti de cine trebuie in aceasta lume, altii nu. E normal. Pana si in viata de zi cu zi se intampla la fel. Doar ca ea nu e publica.

Insa toate lucrurile care sunt facute publice, postari, video, absolut tot ce se vede, vin o munca enorma in spate.Totul pentru comunitatea fiecareia/fiecaruia dintre cei care au ales sa faca asta.

Haideti sa privim partea buna a lucrurilor si sa lasam hatereala la o parte. Chiar discutam cu cineva ieri, un exemplu asemanator: chiar daca o actuala a unui ex-, este frumoasa, ba` baiatule noi recunoastem. De ce nu am face asta? Putem fi si obiective in “invidia” noastra, specifica fetelor, right?!

Va las mai jos niste poze cu tinuta mea din acea seara:

Digital Divas 2018

Digital Divas 2018

Photo: Silviu Pal

Lista castigatoarelor de la Digital Divas 2018:

Young Diva in Fashion Blogging
1. Aicha Nicole
2. Ana Drobot
3. Ana Maria Gagea si Benu Claudia Patricia

Young Diva in Beauty Blogging
1. Sandra Georgescu
2. Raluca Drugan
3. Ioana Visanescu

Most Active Fashion Blogger
1. Andreea Codrea
2. Madalina Merca
3. Gabriela Atanasov

Most Active Beauty Blogger
1. Diana Rogojan
2. Denisa Sima M.
3. Denisa Luntraru

Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty
1. Sînziana Iacob
2. Ilinca Munteanu
3. Flavia Florea

Best Youtube Channel in Fashion & Beauty
1. Alina Ceușan
2. Ioana Grama
3. Andreea Balaban

Best Fashion Instagram Account
1. Alina Ceușan
@alinaceusan
2. Ioana Grama
@ioanagrama
3. Carmen Grebenișan
@grebenisancarmen

Best Beauty Instagram Account
1. Sânziana Negru
@sanziananegru
2. Andreea Balaban
@andreea.balaban
3. Sînziana Iacob
@sinzianasooper

Best Women Websites
1. A-List Magazine
2. Elle România
3. Harpers Bazaar România

AVON Award for Social Causes
Corina Băcanu

Best Brand Endorser
Sânziana Negru

Best Fashion Blogger
1. Alina Ceușan
2. Diana Enciu & Alina Tanasă
3. Dana Rogoz

Best Beauty Blogger
1. Andreea Balaban
2. Sânziana Negru
3. Sînziana Iacob

People’s Choice Award
Andreea Balaban

The Digital Diva of The Year
Alina Ceușan

Felicitari pentru organizare Evensys si Avon

Ne vedem la anul si curand la un deceniu de Digital Divas. Yuhuu!

Port:

Sandale si Rochie Asos

Cercei H&M luati din Lisabona

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.