Ana`s Style Fashion Lifestyle

E loc și de mai bine

De vreo 3 ani încoace, tot adun idei în căpșorul acesta– fie ele de pe Pinterest, blog, “influenkeri” de pe afară. Dar nu știu cum se făcea, însa de foarte puține ori ajungeau să prindă viață. E loc și de mai bine, am zis eu. Răbdătoare din fire ce sunt, (NOOOT) căutăm moduri prin care măcar o idee minusculă să ajungă reală, cu ajutorul cuiva sau chiar fără ajutorul nimănui.

Dar mai aveam eu un vis, care doar cei cu mașină și-l pot îndeplini: să cutreiere câmpiile și lanurile țării și să găsească fân adunat rotund. (nici măcar nu îi cunosc denumirea exactă). Nu nu, nu căpițele acelea clasice de fân, ci anume cele rotund. Later edit: am aflat că li se zice baloți de fân.

Mereui a părut ceva fascinant la poze. Nu mă întrebați de ce. Să fi fost oare influențată de vreun influenker? 😀

A trecut “oleacă” de timp, mai exact vreo 3 ani, iar viața a luat o întorsătură la care nu mă așteptam și pe care cu siguranță nu mi-o planificasem- aceea de a mă muta la Chișinău (pe You Tube am o mini serie în care povestesc mai multe). O nouă viață, noi oameni în viața mea. Și tadaaa, mademoiselle Mihaela (sau cum îi zic prietenii Muhaeeela, cu e-ul lung) ne-am nimerit să fim și colege de munca dar și prietene.

Am ajuns după aproape 2 luni și ceva, să ne dăm seama că suntem înnebunite după poze frumoase și că avem cam aceleași viziuni fotografice. A durat atâta, pentru că eu la început sunt foarte distantă cu persoanele noi pe care ajung să le cunosc. 😅 Dar încet încet, a mers treaba și am organizat câteva ședințe foto, așa cum ne pricepem noi mai bine, că fotografi nu suntem, doar amatoare și pasionate de frumos. Cu aparatura pe care o am (care și acesteia îi trebuie un upgrade urgent- totuși e loc și de mai bine, zic) ducem la capăt o idee, un concept cumulat și copt cumva în imaginația noastră. Ușor, nu este. Găsiți aici idei, tips & tricks, despre cum să îți faci poze de una singură în oraș, asta daca ați fost ca mine, care nu aveam mai pe nimeni disponibil să îmi facă poze. De asemenea, behind the scenes puteți vedea aici, la niște poze de acum 1 lună.

Acest COVID ne-a oprit, așa cum a făcut-o cu toată lumea, din a merge primăvara și a poza natura plină de viață, florile și liliacul. Vă zic sincer că anul acesta nici miros de liliac nu l-am simti și tare îmi pare rău.😞 Primăvara este anotimpul meu de suflet.

Așa că s-a hotărât: sâmbătă a fost zi de poze, într-un loc pe care eu îl știam, însă nu și partea ascunsă a acestuia.

Numai bine că s-a nimerit de Pațtele Blajinilor (în România i se zice Duminica Morților, cel puțin așa cred), pardon a lui Dodon. Puțină lume în oraș care să vrea să viziteze acel loc (e un soi de Biserică, i se zice Biserica de Lemn).

Ne-am pozat și răspozat. Rezultatul îl puteți vedea mai jos. Sper să vă placă. Iar dacă intrați aici, o să vedeți și niște behind the scenes, mai exact cum au fost făcute anumite poze.)

Ana-Drobot-boho-style-straw-hat-maxi-flower-skirt-E loc și de mai bine

Port: palarie Asos

Fusta: HM

Bluza no name 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.