La dolce vita_Ana-Drobot_Style-and-Grace
Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

La dolce vita

Dolce far niente!

E un fel de sentiment aparte pe care îl ai atunci când te simți bine cu tine însuți, nu faci nimic altceva decât să te bucuri de ceea ce ai, unde ești sau cu cine ești!

LA DOLCE VITA pur și simplu!

Pur și simplu te bucuri de tine și de lucrurile mărunte care ți se întâmplă zilnic. Un copil poate face lucrurile de mai sus destul de simplu iar noi avem de învățat multe de la un copil. Puteți vedea in videoclipul de mai jos, de ce zic asta.

Și totuși ne dorim mult sa ajungem adulti. Ne dorim asta încă de cand suntem mici, habar nu am de ce. Iar efectul invers, e că ne dorim sa fim din nou copii, atunci când suntem mari și ne preocupă atat de mult grijile, încât pur si simplu ne este dor de acele zilele în care stăteai afară și te jucai in nisip toată ziua, fără nicio grijă de bani, mâncare sau alte griji cotidiene.

Trudim mult să ajungem din copii- adulți. Nopți nedormite ale părinților până și noptile nedormite ale noastre datorate grijilor.

Truda e oriunde și oricând vrem sa facem ceva, fără ea nu se poate. Până și anumite pietre trudesc pentru a ajunge pretioase. Perlele de exemplu, pentru mine trudesc mai mult sa ajungă “vedete” decat diamantele (nu vorbesc aici de perlele artificiale).

Pentru mine, perlele vor fi superioare diamantelor- dau o alură de eleganță și rafinitate mult mai profundă. Aceasta trudă a fost una lungă și în conceperea acestei rochii: începând de la idee și până ce vedeți în poze au trecut 3 ani. Timp în care multe idei au fost abandonate și trecute cumva în acel “Sertar al Ideilor” pe care îl avem cu toții.

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Ideea rochiei a venit dintr-o pasiune de-a mea și a mamei mele dupa dantele pretioase, perle și această nuanța de blue-navy.

Când am văzut rochia gata făcută, mi-am adus aminte de această campanie de acum câțiva ani de la D&G.

Materialul este luat dintr-un magazin din Chișinău, unde sunt atât de multe materiale frumoase, încât îmi vine să dau o spargere noaptea și să le iau pe toate 😄

Au ieșit mult prea frumoase aceste poze făcute de Silviu Pal, pentru a putea alege doar câteva dintre ele (pe Silviu îl puteți găsi aici).

Vă mulțumesc,

Ana

PS: cu acest articol am început nou capitol, urmează lucruri frumoase pe blog!

Stay tuned!

2 thoughts on “La dolce vita”

  1. Arata foarte bine, dantela este superba de printesa. As fi plusat mai mult pe stilul Dolce, putin mai senzual, mai cambrat (capuseala bluemarin satin din doua piese pe corp, fara funda, fara pliuri). Dar e deja o alta rochie :))

    1. Multumesc de idei, sunt bune, intr-adevar :* Daca as putea, as face atatea rochii cate idei am :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.