Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

La dolce vita

Dolce far niente!

E un fel de sentiment aparte pe care il ai atunci cand te simti bine cu tine insuti si nu faci nimic altceva decat sa te bucuri de ceea ce ai, unde esti sau cu cine esti!

Pur si simplu te bucuri de tine si de lucrurile marunte care ti se intampla zilnic.

Avem de invatat multe de la un copil. Puteti vedea in videoclipul de mai jos, de ce zic asta

Si totusi ne dorim mult sa ajungem adulti. Ne dorim asta inca de cand suntem mici, habar nu am de ce. Iar efectul invers e, ca ne dorim sa fim din nou copii, atunci cand suntem mari si ne preocupa atat de mult grijile, incat pur si simplu ne este dor de acele zilele in care stateai afara si te jucai in nisip toata ziua, fara nicio grija de bani, mancare sau alte grijile cotidiene.

Trudim mult sa ajungem din copii- adulti. Nopti nedormite ale parintilor pana la noptile nedormite ale noastre datorate grijilor.

Truda e oriunde si oricand vrem sa facem ceva, fara ea nu se poate. Pana si anumite pietre trudesc pentru a ajunge pretioase. Perlele de exemplu, pentru mine trudesc mai mult sa ajunga “vedete” decat diamantele (nu vorbesc aici de perlele artificiale).

Pentru mine perlele vor fi superioare diamantelor, dau o alura de eleganta si rafinitate mult mai profunda. Aceasta truda a fost una lunga si in conceperea acestei rochii: incepand de la idee si pana ce vedeti in poze au trecut 3 ani. Timp in care multe idei au fost abandonate si trecute cumva in acel “Sertar al Ideilor” pe care il avem cu totii.

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Style&Grace

Ideea rochiei a venit dintr-o pasiune de-a mea si a mamei mele dupa dantele pretioase, perle si aceasta nuanta de blue-navy.

Cand am vazut rochia gata facuta, mi-am adus aminte de aceasta campanie de acum cativa ani de la D&G.

Materialul este luat dintr-un magazin din Chisinau, unde sunt atat de multe materiale frumoase, incat imi vine sa dau o spargere noaptea si sa le iau pe toate 😀

Au iesit mult prea frumoase aceste poze facute de Silviu Pal, pentru a putea alege doar cateva dintre ele (Pe Silviu il puteti gasi aici).

Va multumesc,

Ana

PS: cu acest articol am inceput un nou capitol, urmeaza lucruri frumoase pe blog!

Stay tuned!

2 thoughts on “La dolce vita”

  1. Arata foarte bine, dantela este superba de printesa. As fi plusat mai mult pe stilul Dolce, putin mai senzual, mai cambrat (capuseala bluemarin satin din doua piese pe corp, fara funda, fara pliuri). Dar e deja o alta rochie :))

    1. Multumesc de idei, sunt bune, intr-adevar :* Daca as putea, as face atatea rochii cate idei am :))

Leave a Reply