Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

Let’s be Glamorous

Haideti sa va povestesc cum a fost la #GlamourStreetFashionShow.

Ideea sa particip mi-a venit initial anul trecut, cand abia incepusem sa scriu mai serios sa zic asa, pe acest blog.

Acesta se numea, dupa cum probabil stiti (sa ridice mana #FaniiMei) Feminine Elegance iar acum s-a transformat frumos in Style And Grace.

Era si timpul 😀

 

Poate parea ciudat mai ales pentru cei care nu cunosc acest mediu, concursurile de acest gen. Cred ca mai degraba mecanismul concursului i-a derutat pe multi dintre prietenii mei, care ma tot intrebau: eu te-am votat, dar imi poti zice pentru ce anume, mai exact? Nota finala a constat din 50% voturile publicului si 50% voturile juriului. M-a ajutat sa fac pozele participante la concurs, bunul mei prieten si fotograf Silviu Pal.

Pe atunci credeam ca nici macar nu voi fi aleasa in vreo echipa. Stiti de ce? Tinuta mea era mult prea simpla, mult prea cuminte, pentru ce se cere acum- Elementul Socant, sau hai sa ii zicem mai frumos- Elementul Fashion. De aceea am creat hashtagul #AnaSimplicity.

Am ales sa fiu in echipa Ioanei Grama, pentru ca pur si simplu imi placea de ea si credeti-ma este la fel de simpla si vorbareata ca pe story-urile ei. O adevarata placere sa te distrezi si sa fii sustinuta de catre ea.

De data aceasta, eu am ales sa fiu putin diferita, pentru ca deja v-ati obisnuit cu un stil de al meu- finut si destul de cuminte. Desigur multi au fost, hai sa zicem putin socati, de imaginea mea 😀

Pur si simplu pentru ca e diferita decat s-au obisnuit ei. Atitudinea e tot ce conteaza, iar orice tinuta are personalitate proprie, daca o porti cu atitudinea potrivita. Crearea tinutei a pornit de la fusta de piele Irina Calancea alias Irka Shoes, cu o curea vintage care te duce cu gandul la serialul Xena, nu-i asa?! Fusta este parte din colectia Tanya Love, despre care am scris aici.

La hairstyle am zis sa fac ceva diferit – ceva ce nu am purtat niciodata- parul scurt.

Am socat pe facebook si instragram- I know, dar nu l-am taiat- continui sa visez la acel par pana la genunchi, ca o Rapunsel, varianta bruneta.

Am ajuns cu vreo cateva ore inainte pentru a ne pregati de show, cei de la L`Oreal si Maybelline au fost our partners in crime, iar fetele concurente, contrar la ce v-ati putea gandi, destul de amicabile si placute. Am facut cunostinta unele cu altele si ne-am facut complimente.

Au fost 11 bloggeri, 10 echipe, 74 de concurente dintre cele 100 initiale.

Cele 10 castigatoare au fost:

10. Sandu Miruna (din echipa Laurei Giurcanu)

9. Boca Octavia (din echipa Sandrei Bendre)

8. Marin Bianca (din echipa Sânzianei Negru)

7. Teodora Poenaru (din echipa Sandrei Bendre)

6. Ștefan Silvana Ioana (din echipa Sânzianei Negru)

5. Raluca Bănică (din echipa Mădălinei Merca)

4. Agapie Denisa (din echipa Sandrei Bendre)

3. Croitoru Sabina (din echipa Sânzianei Negru)

2. Botoșneanu Andreea (din echipa Sânzianei Negru)

Marea castigatoare a serii a fost Magda Coman (din echipa Patriciei Blaj)

Momente de back-stage (sneak-peek):

 

Kisses,

Ana

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.