Locuri instagramabile in Chișinău_Ana-Drobot
Ana`s Style Fashion

Locuri instagramabile în Chișinău

Cred că atunci când cauți găsești. Dar cred și mai tare că atunci când nu te aștepți, ai parte și suprize și mai mari. Fix asta s-a întamplat acum 2 săptămâni, când eram în căutare de locații de pozat instagramabile (da, asta facem noi în weekenduri).

Unii merg la mall, alții au grijă de mâncare/casă/ copii, noi umblăm de nebune să căutăm locuri din Chișinău mai puțin vizibile, să facem niște poze drăguțe să ne placă nouă dar și vouă.😁

Ne-am putea numi narcisiste, nu? Poate suntem, dar suntem niște narcisite care adoră să experimenteze unghiuri de pozat și locații noi care sunt aparent banale. Iar mai apoi să le transformăm în experiențe interesante și pe care voi să le puteți vizita nu numai cu scopul de a face poze instagramabile.

Nici nu știam că acest loc din Chișinău și anume Grădina Botanică, care pare aparent banal, poate oferi atâtea locuri fantastice în care te poți juca cu lumina, cu unghiurile și bineînțeles cu peisajele.

Am fost de 2 ori acolo și o vom explora chiar și pe timp de iarnă (sunt tare curioasă cum ne vor ieși pozele din sere).🤭

Am rămas uimită de această locație: știind cum e cea din București, frumoasă ce-i drept, însă cu destul de puține locuri interesate de pozat, practic acesteia de la Chișinău, nu îi dădeam nici o șansă.

Om cu c̶a̶r̶t̶e̶a̶ pălăria la cap

Cum mergeam noi în căutare de locuri mai ferite de ochii lumii pentru pozat, am dat niște stufiș. Nu era unul simplu. Era unul care ascundea niște bostani de la livada de lângă. Erau o grămadă. Nu știu însă cine urma să îi culeagă. Hehe 🤪

Locuri-instagramabile-in-Chisinau_Ana-Drobot-14
Locuri-instagramabile-in-Chisinau_Ana-Drobot-14

Voi minți dacă voi zice că nu îmi pare rău de faptul că nu am putut lua unul acasa. Măcar să fie de Hallowen. 😂 Nu de alta, dar erau prea mari și bătea la ochi dacă ieșeam cu el pe poarta Grădinii Botanice.

Locuri-instagramabile-in-Chisinau_Ana-Drobot

Master de fotografie Mihaela 😆 (o găsiți aici )

1 thought on “Locuri instagramabile în Chișinău”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.