Gradina-Botanica-Chisinau-Weekenduri-lenese_Ana-Drobot
Ana`s Style Fashion

Mai sunt și weekenduri din acelea leneșe

Cel mai mult îmi plac acele weekenduri în care fac ceva util. Să simt că au trecut 2 zile și să fi rămas cu ceva: fie un documentar, fie o carte citită sau un nou skill învățat (în ultima perioada sunt obsedată de editarea video).

Însă, se întâmplă o dată la câteva luni pur și simplu să nu mai am putere să mai fac ceva util.

PUR ȘI SIMPLU SĂ VREAU SĂ LENEVESC.

Vă zic sincer, că mă simt ca o leneșă dar și vinovată pe deasupra.

Am fost mereu învățată că nu trebuie să stai, că îți stă nocorul și de aceea simt că mereu trebuie să fac ceva util. 😅

Uneori ajung să mă simt mai puțin vinovată în acele weekenduri în care nu învăț vreo skill în special, dar compesez făcând curat sau învăț să fac un nou fel de mâncare. Fiecare cu plăcerile sale, nu-i așa?

Este vreme de reactivare a contului de NETFLIX. Căci eu îl am dezactivat tot anul în afară de iarna. Ce, voi nu faceți la fel? Cumulez recomandari pe parcursul anului de seriale, filme și documentare la care să mă uit. Mai apoi vine iarna și le devorez pe toate.

Hehe, cine va cunoaște toate serialele și documentarele până în martie când îl voi dezactiva din nou? Nu e chiar atat de greu de ghicit. 😆

Totuși, a zice “toate”, este irelevant, deoarece cum termini 2-3 seriale, hop și Neflix îți sugerează încă 10. Practic nu le mai termini niciodată.

Pe asta se bazează platformele de streaming gen NETFLIX.

Ah și pe faptul că tu plătești lunar chiar dacă nu te uiți mai deloc. E pe sistemul, este acolo deci o să mă uit cândva (însemnând nu azi) la ceva interesant.

Sau hai să mă uit la ceva interesant, pierd 2 ore alegând la ce să ma uit și într-un final obosesc de la atâta căutat, nu mă mai uit la nimic și merg la culcare.

Ca idee, într-o singură zi am reușit să mă uit la Emily în Paris. La cât hype era pe acest serial, am zis că avea să fie mai intersant. Un pic nerealist și povești umflate.

Dar hei, măcar să ne bucurăm că are actori frumoși. A fost drăguț.

Însă ceea ce a fost și mai drăguț, erau oameni fără măști în serial. Oh those were good time.

Nu am putut să nu îmi aduc aminte și de perioadele în care am locuit la PARIS. 

Anyway, la mine așa cam așa a trecut acest weekend.

Liniștit dar leneș.

La voi cum a fost?

Poze făcute acum 1 lună și ceva la Grădina Botanică din Chișinău de Miha (pe care o puteți găsi aici acum că are și ea profil de om matur 😂)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.