O babuta pe strazile Bucurestiului_Ana-Drobot_Style-and-Grace
Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

O babuta pe strazile Bucurestiului

Ma autointitulez o melancolica Babuta Ana, cu fuste lungi, ce acopera genunchii, poseta de prin anii 50 si un pulover din casmir care are la fel de multe amintiri ca felinarele de pe Bulevardul Lascar Catargiu. Noroc cu lumina calda care strabate norii si face ca tinuta sa para plina de viata, colorata.

Vad in jurul meu tot felul de tinute extravagante, acestea sunt cele mai pozate, alese, discutate sau aplaudate. Celelalte, tinutele simple, sunt prea inutile, prea seci, pentru vremurile noastre. Putem vedea fenomenul Lady Gaga, a creat senzatie cu tinutele ei din carne/cartofi si salata (vorba vine) iar dupa aceea a devenit o lady in multe ipostaze. Imi place de ea acum. Mult.
Nu e o surpriza pentru nimeni- spectaculosul se cere, pentru ca asta vinde. Artisti, cantareti si oameni de scena s-au lansat astfel.

Dar haideti sa va zic de ce eu, inca mai cred ca exista speranta, pentru oamenii mai seci, sa le zic asa, printre care ma numar si eu. Acest citat inglobeaza toate gandurile mele de mai sus: Simplicity is the ultimate sophistication.

Aveam dubii daca sa ma prezint intr-o tinuta iesita din comun sau o tinuta care nu va atrage prea mult atentia insa care avea sa imi reprezinte personalitatea, uneori zvapaiata ce-i drept, dar a mea (My precious) 😀

Mai am momente de nebunie (aici) dar in general imi place “sa plictisesc” prin tinutele mele.

So there you go…

 

 

*Feeling babuta/old lady/senila pe strazile Bucuresitului iar ca sa ii aducem un tribut simplitatii, vreau sa va anunt ca am fost aleasa, cu aceasta tinuta, sa fiu in echipa Ioanei Grama, la GLAMOUR Street Fashion Show 2017. O fata care imi e tare simpatica, prin modul ei simplu de a fi. Avem noi o expresie la noi la Chisinau, “este fara variante”- adica ESTE EA, fara prea multe alte artificii.

Fiecare Ambasador GLAMOUR Street Fashion Show si-a ales o echipa de cate 10 fete glam, pe care le va consilia si alaturi de care va participa din ipostaza de „antrenor“ la GLAMOUR Street Fashion Show, ce va avea loc pe 13 noiembrie. TO THE BE THE BEST- acesta este scopul 😀

Pana atunci voi avea nevoie de sustinerea voastra sa ma votati aici de astazi pana pe 10 noiembrie http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/ana-drobot/

Cu aceasta ocazie lansez un nou hastag #AnaSimplicity, ce va dura pe toata durata concursului.

PS: dupa cum evolueaza moda, curand, anume aceste tinute simple si anoste vor deveni intr-un final extragavante.

 

Photo credits: Silviu Pal

Port: Pulover, fusta si geanta vintage

Pantofi: Stone Creek

Cercei: h&m

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.