White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment
Ana`s Style Fashion Lifestyle

O sclipire pe moment si un vibe needitat

Uneori ai acea sclipire pe moment, devii un fel de Einstein iar ideile creative îți vin val-vălătuc, iar de multe ori, în mintea ta, ele deja sunt realizate. Dar apoi ce se întamplă? Parcă începi să devii rațional și să realizezi că pentru a duce la bun sfârșit acele idei, intervin anumite lucruri care te împiedica să le faci.

La mine au fost ploile de acum o lună, vântul care avea sa îmi zboare rochia și multe altele. Așa funcționez eu: dacă în zilele premergătoare ideii, nu este dusă până la capat, ea rămâne acolo, ba în draft, ba în photoshop, sau mai rău, doar în minte.

Am avut atâtea proiecte filmate și needitate din diverse motive, așa că pentru mine acea zicală din popor este perfectă: “Lucrul lăsat de azi pe mâine, așa rămâne.” Baloanele acestea le aveam de vreo 2 săptămâni, luate de la un eveniment colorat, însă nicidecum nu le găseam rostul. Locația asta, o aveam în minte de mai mult de 1 luna și tot așa, nimic concret nu a fost făcut în acest sens. De rochie nu mai zic, că trebuia fi pusă într-o lumina potrivita, la cât de drăgălașă este.

Însă uneori, îți este dat ca anumiți oameni să apară la momentul potrivit pentru ca acele idei să prindă viață.

Fix asta s-a întâmplat cu 2 fete cucuiete: Maria și Patricia, care au împreună o agentie de Brand Image, sau mai pe înțelesul tuturor, o agenție pentru creare de conținut ce vine în ajutorul brandurilor.

Maria e genul acela de fotograf care se tăvălește și pe jos pentru ca o poza sa iasă bine. Pe astfel de fotografi îi respect și apreciez. Oameni pasionati de ceea ce fac și care evoluează mereu. Nu mai zic de bunul simț care este fără doar și poate, un element pe care îl caut zilnic în oamenii cu care aleg să colaborez.

Patricia a terminat Regie și Film. Are o viziune aparte pentru ceea ce înseamnă crearea de conținut video. Iar atunci când surpinde vreun detaliu, o face într-un mod foarte gingaș și molipsitor pentru oamenii care o urmăresc. Jos pălăria!

Ele doua reprezintă The Yellow Creators iar pozele lor de pe pagina de Instagram sunt absolut delicioase și mă inspiră zilnic.

Sunt foarte atentă la oamenii cu care colaborez/ asociez și este musai să simt acea sclipire pe moment si acel vibe de la ei, să știu că mă înteleg, că îmi înțeleg creativitatea. Doar atunci știu cu siguranță, că vom rezona și că va ieși un proiect de care vom fi mândri cu toții.

Așa a fost și cazul de mai jos:

White Summer Polka Dot Dress with Pink Sandals and Baloons Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress combined with Straw Hat Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment

2 thoughts on “O sclipire pe moment si un vibe needitat”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.