White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment
Ana`s Style Fashion Lifestyle

O sclipire pe moment si un vibe needitat

Uneori ai acea sclipire pe moment, devii un fel de Einstein si ideile creative iti vin val-vălătuc, iar de multe ori, in mintea ta, ele deja sunt realizate. Dar apoi ce se intampla? Parca incepi sa devii rational si sa realizezi ca pentru a duce la bun sfarsit acele idei, intervin anumite lucruri care te impiedica sa le faci.

La mine au fost ploile de acum o luna, vantul care avea sa imi zboare rochia si multe altele.

Asa functionez eu: daca in zilele premergatoare ideii, nu este dusa pana la capat, ea ramane acolo, ba in draft ba in photoshop, sau si mai rau, doar in minte.

Am avut atatea proiecte filmate si needitate din diverse motive, asa ca pentru mine acea zicala din popor este perfecta: “Lucrul lasat de azi pe maine, asa ramane”.

Baloanele acestea le aveam de vreo 2 saptamani, luate de la un event colorat, insa nicidecum nu le gaseam rostul. Locatia asta o aveam in minte de mai mult de 1 luna si tot asa, nimic concret. De rochie nu mai zic, ca trebuia fi pusa intr-o lumina potrivita la cat de dragalasa este.

Insa uneori, iti este dat ca anumiti oameni sa vina la momentul potrivit pentru ca acele idei sa prinda viata.

Fix asta s-a intamplat cu 2 fete cucuiete: Maria si Patricia, care au impreuna o agentie de Brand Image, sau mai pe intelesul tuturor, o agentie pentru creare de continut ce vine in ajutorul brandurilor.

Maria e genul acela de fotograf care se tavaleste si pe jos pentru ca o poza sa iasa bine. Pe astfel de fotografi ii respect si apreciez. Oameni pasionati de ceea ce fac si care evolueaza mereu.

Nu mai zic de bunul simt care este fara doar si poate, un element pe care il caut zilnic in oamenii cu care aleg sa colaborez.

Patricia a terminat Regie si Film si are o viziune aparte pentru ceea ce inseamna crearea de continut video. Iar atunci cand surpinde vreun detaliu, o face intr-un mod foarte gingas si molipsitor pentru oamenii care o urmaresc. Jos palaria!

Ele doua reprezinta Yellow Creator iar pozele lor de pe pagina de Instagram sunt absolut delicioase si ma inspira zilnic.

Sunt foarte atenta cu oamenii cu care colaborez/ asociez si este musai sa simt acea sclipire pe moment si acel vibe de la ei, sa stiu ca ma inteleg, ca imi inteleg creativitatea. Doar atunci stiu cu siguranta, ca vom rezona si ca va iesi un proiect de care vom fi mandri cu totii.

Asa a fost si cazul de mai jos:

White Summer Polka Dot Dress with Pink Sandals and Baloons Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress combined with Straw Hat Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment

White Summer Polka Dot Dress Straw Hat Portrait Sclipire pe moment

2 thoughts on “O sclipire pe moment si un vibe needitat”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.