Discover-Chisinau-Moldavia-Portrait-SunFlower Girl-Straw-Hat-drop blue earings
Ana`s Style Fashion

Pur si simplu noua EU la Chisinau

Liniște și iar liniște. Străzile din Chisinau sunt aiurite. La propriu.

Dacă vă gândeați că avea să fie un text filozofic, well IT`S NOT.

Până vine partea a II-a și a III-a pe YouTube (sper că I parte deja ați văzut-o, daca nu, o găsiți aici) vă zic oficial, asta daca nu știați deja, ca (drum rolls 🥁) m-am mutat la Chisinau!

Nici nu mai știu dacă sa o sa le urc săptămâna viitoare, pentru că ȘOC, IAR FESTIVAL. Iar oameni plecați cu zilele de acasă, care nu stau pe net să se uite la clipuri pe YT, a unor persoane care nu ce face altceva decât sa își povestească viața lor online 😅

Nu după vreun sugar daddy sau să mă ascund de vreun iubit gelos de prin București, ci pur și simplu pentru că am simțit nevoia de o schimbare. Simțeam că am ajuns la saturație în Bucuresti, la saturație de oameni și de job-uri.

Până să vină video-urile #2 și #3 pe canalul meu de YouTube, zic că sunt bine, sănătoasă, am mai mult timp pentru treburile mele online, să fiu creativă și să creez ideile pe care le aveam încă de acum ceva timp în București. Să am pe cineva care mă ajută binevol și cu drag sa creez- fără a ruga în stânga și dreapta cum făceam înainte.

Întreaga familie a adoptat o pisică ❤ găsită abandonată, care încă nu are nume, însă eu cel puțin, îi spunem Kasika 😁 Știu, e hilar.

Nu am preferințe ca și animaluțe de companie, ador atât câinii cât și pisicile. Am avut la viața mea vreo 2 câini iar asta e a 2-a pisică. Simt că mă regăsesc în comportamentul ambilor: câinii sunt veseli și loiali, însă pisicile take their time to take care of themselves (sună bine în engleza doar) și sunt pe modul: satul arde dar baba se piaptănă. Mă regăsesc în ambele “spirite” să zic așa.

Învăț lucruri noi, atât sa mă cunosc mai bine pe mine (aici cel puțin am mai mult timp să fac asta haha) redescopăr societatea din Moldova, din Chisinau și observ cum s-a schimbat mult în ultimul 13 ani de când am plecat aici.

Un lucru nu s-a schimbat- drumurile {/noastre poate, se vor întâlni vreodată/}. Prin urmare ADIO pantofi cu toc purtați prin oras.🤦‍♀️

Puțini tineri vezi pe aici, asta pentru că în ultimii ani au plecat zeci de mii de tineri peste hotare ca să muncească (ce vreți, dacă la radio se promovează spoturi cu diverse avantaje pentru munca in Germania), bătrânii au plecat dintre noi (inclusiv și ultima mea bunică) iar verii care s-au măritat și au plecat la munca peste hotare, care au rămas aici da mult nu mai au până pleacă și ei.

Însă există speranța, companii care primesc cu brațele deschise tineri care au studiat în afara țării, tineri deștepți și cu viitor. Companii, multinaționale care exista și la Bucuresti, care au programe faine pentru tineri.

Asta e o mare schimbare. În bine.

Mai rămâne ca tineretul înainte să plece, să încerce să-și caute job aici. Țara asta are nevoie de tineri, altfel in 20 de ani se duce naibii.

Restul o să vă las să descoperiți în video-urile de pe YT, asta ca sa nu stric șarmul “à la eu”.

Discover-Chisinau-Moldavia-Portrait-SunFlower Girl-Straw-Hat-drop blue earings

Discover-Chisinau-Moldavia-Portrait-SunFlower Girl-Straw-Hat-drop blue earings

Portrait-SunFlower-Girl-With-Straw-Hat-Blue-drop-earings (8)

Portrait-SunFlower Girl-Straw-Hat-drop blue earings (1)

Portrait-SunFlower Girl-Straw-Hat-drop blue earings (1)

Portrait-SunFlower-Girl-With-Straw-Hat-Blue-drop-earings (8)

Portrait-SunFlower-Girl-With-Straw-Hat-Blue-drop-earings (8)

Portrait-SunFlower-Girl-With-Straw-Hat-Blue-drop-earings (8)

Ca idee, pozele sunt făcute fix înainte de o furtună, cu o floarea-soarelui găsită pe marginea drumului.

Nu v-ați fi imaginat nu-i așa?

Stați pe aproape, că până vine frigul o să vă bombardez cu conținut încontinuu, ce-i drept local, dar niciodată nu se știe ce sugar daddy îmi găsesc și atunci să vă tineti, ca numa` #MyDubai veți vedea la mine pe Instragram

Vine frigu’ prin Octombrie pe aici la Chisinau, da deh e mai la nord și gata cheful de făcut poze. Va fi chef doar de #NetflixAndChill 😂

Besoos și vă mulțumesc ca îmi citiți articolele (mâna aia de oameni existentă care încă citește blogurile).

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.