Ana`s Style Events Fashion Lifestyle

Riding skirts and flowers

skirts and bikes (11)

Prima oara am invatat sa merg cu bicicleta la 6 ani. Dupa aceea fratele meu a invatat pe o bicicleta vai de mama ei, cu 1 roata ajutatoare in loc de 2. Ei, acesta e ghinionul fratilor mai mici. 🙂

Noi am crescut si am inceput a vedea bicicleta ca pe ceva foarte cool, ceva pentru care nu faceai tare mult efort, insa te ducea unde vrei tu. Vai ce vremuri!

Insa o biciclista convinsa am devenit abia in Erasmus, atunci cand acest mijloc de transport era cel mai ieftin si te ducea oriunde in acel oras micut, Cartagena si cel mai important lucru- chiar si cand erai ametit sau mult prea “vesel”, TU TOT TE PUTEAI “URCA LA VOLAN”, fara a primi vreo amenda.

Atunci cand cu bicicleta faceai doar 15 min pana la plaja sau cand era vreo petrecere ERAMUS, tu puteai ajunge cel mai repede acolo sau cand baietii aveau mijloc de transport matinal pentru fetele care ramaneau la ei peste noapte. Niste gentelmeni desavarsiti, dom`ne!

Tare m-am bucurat cand am vazut acest eveniment organizat in mai multe orase din Romania, printre care si Bucuresti-ul, SkirtBike, care are ca scop incurajarea femeilor in a pedala frumos ramanand feminine. In fiecare an, exista o tematica, anul acesta a fost VintageChic. M-am bucurat enorm ca am vazut atatea femei elegante pedaland de zor. Pe cat de chic este pedalatul, pe atat de sanatos! Nici barbatii nu s-au lasat mai prejos, ei au purtat o varianta a fustei- kilturile colorate.

Cat despre tinuta mea aceasta e o fusta cu buline care a fost facuta dupa design-ul meu pentru acest eveniment minunat.

Biciclire colorata si placuta va doresc in continuare!

skirts and bikes (10)

skirts and bikes (7)

skirts and bikes (6)

skirts and bikes (1)

skirts and bikes (18)

skirts and bikes (17)

skirts and bikes (16)

skirts and bikes (15)

skirts and bikes (14)

Port:

Design-ul fustei gandit de mine si cusuta de niste maini dibace
Colier: Primark
Pantofi: h&m

Biciclete: Pegas

Poze: Dalina Andrei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.