Make-up girl-dressed in red blouse-Stalker profesionist de promotii_Ana-Drobot_Black-Friday_Best-Value
Fashion

Stalker profesionist de promoții

Produse la preț întreg? Fără promoții ? Ce? Poate într-o altă viață. Nu am fost niciodată persoana care să cumpere ceva la preț întreg, decât foarte rar, atunci când aveam nevoie urgent.

Urgent pentru mine înseamnă atunci când s-au ars nu știu ce electrocasnice prin casă, sau mi s-au rupt pantalonii în mijlocul zilei. 😜Been there, done that!

Prefer produsele la promoții, în acele două perioade mari de reduceri din an: Ianuarie- Februarie și August.

Uneori cumpăr produse la promoții și de Black Friday (însă acolo, mai întîi fac un research de câteva luni în avans) 😆

De ce fac asta ? Știu câtă investiție se face în marketing, începând de la ambalaj până la promovarea produsului. Acea investiție cumva trebuie recuperată, logic. Una din metode este să crească prețul unui produs.

De BestValue am auzit acum ceva ani, când s-a lansat cu mare tam-tam, prețuri de duty free, mereu la îndemână. Era un concept nou pe piața din România. Este necesar să ai doar un bilet de avion valid. Ce-i drept, eu uneori mă rugam de prietenii mei mai călători decât mine să mă ajute la acest capitol. Ei mă ajutau, iar eu profitam de promoții. Hehe.

Prima dată am cumpărat de la ei prin 2015: am avut un bilet valid către Paris, am comandat și am plătit online. ✈️

Am specificat că voi prelua acel produs din aeroport, la întoarcerea mea din călătorie.
Dap, ei au și această variantă (pe lângă clasica livrare prin curier acasă, care este GRATUITĂ mereu în România)

În ziua plecării am ajuns la aeroport, m-am asigurat că pachețelul mă aștepta în cutia securizată și am plecat liniștită în călătorie. 🤪

bestvalue.eu

După ceva timp, am revenit din călătorie și cutia “surpiză” mă aștepta, tot acolo. În acea cutie, erau 2 parfumuri, unul pentru mama și altul pentru tata.

Unul dintre parfumurile preferate ale mamei DIOR J’ADORE INFINISSIME

Parfumul preferat al tatălui de 20 de ani, pe care nu vrea să îl schimbe nici un ruptul capului 😄 CALVIN KLEIN EUPHORIA MEN

De câteva luni cei de la BestValue, s-au adaptat perfect situației de pandemie, ceea ce m-a făcut să mai cumpăr ceva de la ei. Ceva la care am visat de ceva timp. 😍

Pentru cei care nu mă cunosc, vă zic că foarte rar fac fixații pentru produse de machiaj. Acum ceva timp, am cumpărat întâmplător o paletă de farduri de la L`Oreal. Am ajuns să o ador, se numește Colour Riche La Palette Nude.

Însă am auzit că există și pe alte nuanțe, perfectă pentru ochii mei verzi- Colour Riche La Palette Nude Rose.

Din când în când îmi aduceam aminte că vreau să cumpăr și varianta pe roz și dădeam search pe GOOGLE. Citisem pe un site de reviews cum că această nu se mai produce și de aceea nu o puteam găsi pe nicăieri.

Frumos, mi-am expus oful pe story, unde altundeva? 😅

“Precena” mea Alexandra, un guru ale machiajului, mi-a trimis o oferta de la BestValue, unde era și această paletă, LA REDUCERE. Eu nu o mai găseam pe nicăieri și mai ales la acest preț (eu am dat 74 de RON).

Făcusem comanda în perioada carantinei în care lumea nu avea chef să meargă cu avionul și să viziteze țări străine. Cei de la BestValue au făcut o oferta tentantă- puteai cumpăra produse la prețuri de Duty free , fără să ai bilet valid.

Again: how cool is that?

Apropo, campania de mai sus este valabilă ÎNCĂ 3 ZILE. Aveți detalii aici, după ce intrați în cont.

Sunt tare curioasă: voi ați cumpărat vreodată de la ei? sau măcar sunteți tentați de prețurile de duty-free? 😁

Ana

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.