Ana`s Style Fashion Lifestyle

Stilul Franțuzo- Rusofon

Ianuarie e o luna de hibernare pentru mine. Daca as putea, nu as mai iesi din casa.
Iar frigul ma determina sa #netflix. Doar atat. Anul acesta a venit cu o schimbare majora pentru acest proiect al meu online- mi-am cumparat aparat foto. Daca pana acum faceam poze cu telefonul [shame on me] sau ma milogeam de amicii cu aparatele foto, 2018 e vremea schimbarii. Asadar , proundly presenting, primul articol pe 2018 si primele poze facute cu un Canon 600D.

Din pacate, in imaginatia mea aceste poze trebuiau facute cu mult mai multa zapada, dar ghinion! tocmai cand ningea frumos afara, zilele trecute chiar, eu eram la birou si faceam rapoarte. Iar pentru ca vremea nu a tinut cu mine, am gasit niste petice de zapada si m-am avantat in ele. Nici macar copii din parc nu erau asa incantati ca mine de zapada. Crazy Lady.
Totusi anul acesta inca nu am facut niciun om de zapada si nici nu m-am dat pe saniuta. Lucruri sfinte facute in fiecare iarna de cand eram copil. Drept sa va zic, nu prea imi place ideea de adult si cumva incerc sa amagesc timpul.

Bereta si manusile sunt achizitii noi, luate la reduceri, asa ca trebuiau si ele prezentate intr-un mod cat de poate de aratos.

Zic eu, ca stilurile se pot mixa- asa iese un stil propriu tie. Bereta si paltonul care e “ruskii style” se potrivesc de minune. Veti zice ca regula vestimentara este cureaua neagra-pantofii negri. Mie imi schimb, mi s-a parut plictisitor in a urma aceasta regula, Asadar, Voila! o tinuta iesita din standarde.

PS: Iar acest proiect al meu, acest blog, a facut de curand 2 anisori yeey 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.