valentine`s day_AnaDrobot
Ana`s Style Fashion Lifestyle

Valentine’s day a trecut. Și acum ce facem?

Flori deja ofilite și ursuleți uitați prin colțuri. Bomboane mâncate pe jumătate și poate niște prezervative aruncate prin colț. Niște mesaje de acum 2 zile în care își dădeau întâlnire. Valentine’s day a trecut.

Acum ei ce fac? Își fac micul dejun? Se plimbă prin parcuri de mânuță? Sau stai, e prea devreme să discute despre viitor, despre copii (ȘOC).

Pauză.

Prea se grăbesc lucrurile. Într-un ritm atât de alert, încât abia apucă să le treacă sperietura de la urdorii de dimineața de după.

Despre ce vorbea? Ah, despre cadourile primite și despre care acum le povesteste prietenelor sale. Cu laudă și admiratie, ea. Cu răutate si invidie, ele ascultă. Oare se aștepta să primească cadouri? Desigur, ea se așteptă la ele în fiecare zi. Gesturi de iubire materiale. Pentru că doar acestea o satisfac.

Dar ce a ramas după?

El- o altă cucerire în plus, de care va uita în vreo cateva luni, în care își va da seama că nu era pregatit pentru ceva serios. Că acum, pentru el sunt mai importante cariera și casa pe care vrea sa și-o cumpere. Unde se va găsi cineva să locuiasca cu el, cu siguranță, însă nu ea. Următoarea. O va găsi probabil tot pe la începutul anului viitor, în jur de Valentine`s Day. Tot aia e. Nu cumva să rămână singur și să fie luat peste picior de gașca lui. Însă singur nu va rămâne, că doar e viitor băiat cu casă și carieră. Plus un BMW Gran Coupe parcat în față.

Ea- o altă dezamăgire peste care va trece într-un timp destul de scurt, că doar prietenele ei, alea de o ascultau atent, o vor ajuta. Vor merge în cluburi sau cafenele și se va cupla. Cu altul. Cu cineva care aparent e unul mișto. Cu cariera și casa deja puse la punct. Dar stai, că acesta are pe listă vreo 3 copii de întreținut și se află la al 2-dea divorț.

Între timp, viața merge înainte, se apropie Dragobetele, și luna martie, luna în care femeile sunt răsfățate. Unele de același bărbat, altele de cineva nou. Vine și ziua ei, o dată rotundă- 35 de ani, o zi specială.

Întrebarea rămâne: va fi doar pentru ea specială sau specială și pentru specialul din viața ei?

Nu-i nimic, totul se rezolvă cu un buchet de flori și un colier, care nu este neapărat cu diamante. Unul mai simpluț așa, cât sa clătescă ochii privitoarei.

Textul de sus, din păcate e realitatea. Crudă ce-i drept. Pentru că mai mult ca niciodată, ne dorim conexiuni, cu oameni din viața noastră, cu prieteni dragi. Conexiuni care să se întample și față în față, nu doar prin mesaje, cadouri livrate șamd.

Conexiuni care să dureze mai mult decât o noapte sau câteva luni. Conexiuni cu substanță, cu puțină materie (din acea cenușie).

valentine`s day-AnaDrobot

valentine`s day-AnaDrobot

valentine`s day-AnaDrobot

valentine`s day-AnaDrobot

valentine`s day-AnaDrobot

valentines day_AnaDrobot

valentine`s day_AnaDrobot

valentine`s day_AnaDrobot

valentine`s day-AnaDrobot

Outfit: Palton Chic Wish

1 thought on “Valentine’s day a trecut. Și acum ce facem?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.